Bredband företag

Här kan du söka och få offerter från företag som kan hjälpa ditt företag med en bra och effektiv bredbandslösning. Du kan jämföra olika alternativ i fråga om uppkopplingshastigheter, kapacitet, tillval och priser.

Behöver du surfa snabbare, kan det vara värt att se över hur Mb/G som ingår i ditt avtal. Har det tillkommit många nya användare på arbetsplatsen, kanske ni behöver växla upp till en högre hastighet och hitta en ny bredbandslösning.

Du kan också få hjälp med att se över de tillval som ingår i abonnemanget och den säkerhet som finns. Kanske finns det något som du behöver lägga till. Har ni ofta störningar, kan ni behöva undersöka vilken operatör som har bäst täckning i ert område.

Låt inte kommunikationen bli lidande av datatrubbel, utan skaffa den bredbandslösning som bäst möter ditt företags behov, så att arbetet kan förlöpa friktionsfritt hela arbetsdagen.

Våra senaste förfrågningar

 • Azadeh bad om offert för Catering, Event & Fest - Konferensanläggning
  Hej
  Vi har kontor i Hedemora och vi behöver fruktleveran tidigt på måndagar (12kg) och onsdagar (6kg). Korgarna ska innehålla basfrukt med ekologiska bananer samt topping, så som vindruvor, plommon, nektariner mm. Vi vill gärna att leveranserna börjar direkt efter nyår.
 • Jonatan bad om offert för
  En gång var 3 år hälso undersökning.
 • Natalie bad om offert för
  Jag vill ha 1 kaffemaskin med bönor, 4 kaffemaskiner med malet kaffe, 1 liten vattenautomat och 1 stor som står på golvet. Båda dessa med kolsyrat och vanligt vatten. 1 varuatomat som är kombinerad med godis och läsk.
 • Carl-Johan bad om offert för Städning - Städning företag
  Företag med ca 10 anställda önskar kontakt med företag som tillhandahåller kontorstjänster angående Kontorsstädning.
 • Åsa bad om offert för Uthyrning
  Vi behöver en kaffeautomat som klarar kannbryggning, då vi har möten med 5-50 deltagare
 • sofie bad om offert för Kontor
  Företag med ca 300 anställda i Västerbotten önskar Frukt på jobbet.
 • Krister bad om offert för Kontor
  Behöver en skrivare som skriver klarar 20.000 svartvita textdokument om året. Pris per utskrift är avgörande. Vilken blir billigast i längden?
 • Anna bad om offert för El, tele & IT - Service Elektronik & Vitvaror
  Hej,

  Vi är intresserad av vad ni har för lösningar på kaffemaskin, vi har idag en maskin där vi givetvis kan göra både choklad och andra drycker och som vi vill kunna göra även framöver.
  Den är dock ej på kaffebönor vilket vi nu skulle vilja...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.